Wednesday, July 2, 2008

Waiting for Admittance

Pian TOEFLin tehtyäni, 22. toukuuta sain sähköpostilla tiedon Pitt Statesta, että aiemmin lähettämäni hakupaperit ovat saapuneet sinne ja niitä aletaan välittömästi käsitellä. Sain myös tunnukset GUS Gorilla User Systemiin, josta pystyin tarkkailemaan hakemukseni tilannetta. Ensimmäisen kerran sinne kirjautuessani näin että hakemusmaksua ei oltu veloitettu minulta, joten jouduin itse hoitamaan sen maksamisen samoin tein.

Minut oli kirjattu intensiivienglannin kurssille, joka alkaisi elokuun loppupuolella, ellei TOEFL tulokset saapuisi yliopistoon sitä ennen. TOEFLin piti saapua noin 10. kesäkuuta mennessä, kuitenkin viimeistään 17. 6, yliopistolle.

Sain sellaisen käsityksen ja myös vastauksen että koko hakemukseni hyväksyminen tapahtuisi vasta kun TOEFL tulokseni olisivat saapuneet Pitt Stateen. Kuitenkin sain itse tulokset, noin kesäkuun puolivälissä, ennen kuin ne saapuivat Pitt Stateen, vaikka TOEFLia järjestävän järjestön mukaan USAan niiden pitäisi saapua ennemmin kuin Suomeen. Eli tulokseni olivat mystisesti kadonneet jonnekin matkallaan Pitt Staten rekistereihin.

Kyselin asiaa Pitt Statesta ja kysyin voinko jotenkin lähettää omat tulokseni niille siksi aikaa että saavat tuloksensa postissa jos kerran TOEFLit ovatkin viivästyneet jonnekin postissa tai muuten niiden reksiteröityminen epäonnistunut Pitt Statessa. Sain sieltä sitten faksinumeron, johon minun piti lähettää tulokseni. Tosin olivat jättäneet faksinumerosta pois USAn maakoodiin vaikka sanoin etten ole koskaan käyttänyt faksia. Sain kuitenkin lähetettyä omat tulokseni faksilla ja kas kummaa, alkuperäiset tulokseni löytyivätkin samoin tein rekisteriin. Olivatkin tulleet jo 4. kesäkuuta. Tämä oli kyllä vähän epäilyttävää ja alkoi tuntua, että tahallaanko ne yrittävät estää pääsyäni sinne.

Lopulta, 18. kesäkuuta sain sähköpostilla tiedon Pitt Statesta että minut on hyväksytty ja vaadittavat paperit ovat postissa tulossa minulle. Ja kyllähän ne muutaman päivän päästä tulivatkin. Tosin minut olikin hyväksytty opiskelijaksi jostakin Yunlin National Universitystä Taiwanista, mutta en välittänyt siitä, koska nimi, osoite ja muut tiedot, Pitt State University ID numeroa lukuunottamatta, olivat oikein.

No comments: